Kvalitet - Iskustvo - Kreativnost

Početna

O nama
DOBRO DOŠLI U ČAROBNI SVET TABORI DRVENIH DEČIJIH IGRALIŠTA.
Stolarska Industrija Tabori-Exteriors u Boru nudi široki asortiman proizvoda od drveta za uređenje i dekoraciju vrtova, bašta i spoljnjih prostora.
 U našem spektru proizvoda možete naći pergole, nadstrešnice, sijenice, penjalice, saksije i žardinjere za cveće, drvene dečije kućice a najviše smo ponosni na liniju dečijih igrališta Tabori Exteriors sa kulama, mostićima, osmatračnicama, ljuljaškama, penjalicama, toboganima koja ce vašoj deci omogućiti kreativne i nezaborvne trenutke.
Stolarska Industrija Tabori Exteriors saradjuje sa iskusnim timom arhitekta, građevinara i dekoratera koji vam se u svakom trenutku mogu naći na usluzi.
 Od drveta koristimo po želji kupca bukvu, bor, hrast ili aris.
Sve drvene prozvode Tabori Exteriors zaštićuje impregnacijom koje drvo štiti od insekata, gljivica, UV zračenja i vlage.
 Koristimo biološke preparate koji nisu štetni za zdravlje čoveka i okolinu.
Naš dizajn-tim svakodnevno radi na kreiranju savremenih elemenata eksterijera, koji će oplemeniti Vaše dvorište ili terasu. Obogatite svoju zelenu oazu ili obradujte najmlađe izborom naših proizvoda, za koje garantujemo kvalitetnu izradu, bezbedan dizajn i isporuku u očekivanim rokovima. Vi ste tu da poželite, a mi da osmislimo i realizujemo jedinstven ambijent u kom ćete uživati.